Ga voor een Veilige Attractie Verhuur!

donderdag 21 juli 2022

Veiligheid Attracties bij TimTom

De stap om een attractie te huren voor een evenement is misschien op het begin wat spannend, want hoe gaat het in zijn werk met de veiligheid? Wanneer je kiest voor een stormbaan of een springkussen huren mag je verwachten van het attractie verhuur bedrijf, in ons geval Attractieverhuur TimTom, dat alle attracties gekeurd zijn. Wij van TimTom verhuren alleen stormbanen, springkussens en andere top attracties verhuurt die gecertificeerd, gekeurd zijn en dus voldoen aan alle eisen van WAS (Warenwetbesluit Attractie en Speeltoestellen).

Goedgekeurde Attracties

Bij Attractieverhuur TimTom is de veiligheid het meest belangrijk, we mogen dan ook alleen maar de attractie verhuren wanneer deze gekeurd is. De stormbanen, springkussens en spelkussens krijgen jaarlijks een inspectie en hierna een geldig certificaat. Om de twee jaar worden attracties met een motor gekeurd door een onafhankelijke AKI en hebben een RAS nummer (Register Attractietoestellen en Speeltoestellen). Wanneer u de keuze maakt voor springkussen huren dan ontvangt u tijdens het huren een gebruikershandleiding en het certificaat van het springkussen. Veiligheid is nummer 1!

Instructies Veilige Attractieverhuur

Dankzij de eerder benoemde handleiding voor de attractie verhuur wordt het duidelijk hoe de attractie opgezet moet worden, ook de manier hoe de attractie vastgezet moet worden wordt duidelijk besproken. Naast een veilig, goedgekeurde attractie blijft het belangrijk om toezicht te houden tijdens een attractie verhuur. Het is namelijk verplicht om bij elke verhuurde attractie minimaal 1 toezichthouder te hebben staan, deze persoon moet 18 jaar of ouder zijn. Wanneer er een ongeval ontstaat tijdens het attractieverhuur op een attractie van TimTom moet dit uiteraard gemeld worden. Per attractie wordt er een logboek bijgehouden, zodat wanneer er meerdere volgen wij van Attractieverhuur TimTom hier passende maatregelen voor kunnen nemen.

Staat het antwoord voor jouw vraag over veilig attracties huren bij TimTom niet in deze blog?
Neem dan eens een kijkje tussen de veelgestelde vragen.

 

Toezicht houden bij attracties van Attractieverhuur TimTom

Meer blogs

Een reactie toevoegen