• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Vrijgezellenfeest attracties

Vrijgezellenfeest attracties

Een top vrijgezellenfeest organiseren met Attractieverhuur TimTom

Het organiseren van een origineel vrijgezellenfeest kan een flinke uitdaging zijn... De gelukkige trouwt ten slotte (hopelijk) maar één keer en dus is iedereen op zoek naar een dag die nooit meer vergeten gaat worden. Attractieverhuur TimTom heeft veel ervaring met vrijgezellenfeesten waarmee we u graag willen verrassen! We bieden de leukste activiteiten, met originele attracties die u nergens anders zult tegenkomen. Samen creëren we een feest waar tot op de dag van de bruiloft over nagepraat zal worden.

Ook in de zoektocht naar de juiste locatie bent u bij Attractieverhuur TimTom aan het juiste adres. Binnen ons uitgebreide netwerk houden we direct contact met diverse locaties om al vooraf eventuele vraagstukken op te lossen. Geen plek is ons te gek! Als u de bruid of bruidegom naar de juiste locatie weet te lokken, nemen wij uit handen wat u graag uit handen geeft.
You can select 5 products only