• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 60 € 0 t/m € 60

XL games huren bij attractieverhuur TimTom

Hoe kun je het plezier van toffe spellen nu letterlijk en figuur vergroten? Juist, met de XL games van TimTom! Wij verhuren vele verschillende uitdagende XL games voor jong en oud. De spellen kun je in je eigen tijd lekker thuis spelen met vrienden, familie, je partner en nog veel meer! De prijzen variëren zodat er voor ieders budget iets bij zit wat je interesseert. Dus kijk gerust even rond op onze webshop.

XL games voor elk evenement

Ben jij die echte pietje precies? De man met eeuwig geduld en oog voor detail? Dan hebben wij mooie XL games voor jou! De Centre XL is een van onze leukste XL games die gemaakt is voor de echte puzzelaars onder ons. Dit is een lastige XL game die je in je eentje zou kunnen spelen, maar met zijn tweeën los je het raadsel sneller op! Een spel met competitie en uitdaging is het Rollit XL game. Dit is een spel op moeilijker niveau waarbij je goed moet nadenken en daarnaast slim moet zijn in je tactiek. Denk jij dat je het in je hebt om de perfecte balans te behouden? Ook wanneer je bovenop de mega XL Balance staat uit een van onze leuke XL games? Probeer dit spel dan zeker eens uit met al je vrienden. Wellicht dat zij het je nog lastiger maken om de bal in het midden te brengen.

Verzorgde XL games

TimTom heeft vele leuke XL games die soms wel wat uitleg nodig hebben. Daarom leveren wij bij alle XL games een gebruikshandeling inclusief op- en afbouw instructies. Zo wordt het organiseren van een leuk evenement op locatie dus voor iedereen mogelijk. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om de XL games zelf te komen afhalen, en uiteraard bezorgen wij onze XL games ook graag bij jou thuis.

Wat verhuurt TimTom nog meer?

XL games zijn natuurlijk al leuk, maar wat dacht je van een mega springkussen of stormbaan in je achtertuin? De mogelijkheden zijn eindeloos, dus kijk gerust even rond bij Attractieverhuur TimTom!

You can select 5 products only