Stormbaan maken

Uw eigen stormbaan creëren voor een indrukwekkende beleving

Als enige stormbaan verhuurder in Nederland biedt Attractieverhuur TimTom het creëren van uw eigen (mega) stormbaan aan. U kiest een aantal producten en wij vormen deze vervolgens om te mega stormbaan. Een stormbaan huren is nog nooit zo op maat geweest. Evenementen worden voorzien van unieke combinaties waardoor wensen en behoeftes maximaal vervult zullen worden. Alle producten waarmee u een Mega Stormbaan kunt creëren zijn van Nederlandse makelaardij. Met dit concept huurt u niet alleen een unieke stormbaan maar tevens ook een stormbaan van de aller beste kwalitiet.

Uw mega stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom

Wij zijn de enige verhuurder van stormbanen in Nederland die enkel met de Nederlandse kwaliteit werkt. Wij bieden u de beste kwaliteit met de laagste prijsgarantie. U huurt stormbanen vanaf een foto en bij Attractieverhuur TimTom krijgt u letterlijk wat u op de foto ziet. Onze stormbanen zijn exclusief en worden speciaal ontwikkeld door ons in de Nederlandse fabrieken.

Combineer producten en creëer uw mega stormbaan

Het creëren van een stormbaan werkt gemakkelijk. Bekijk de producten, selecteer deze in uw winkelwagen en wij creëren uw mega stormbaan. Bij uw offerteaanvraag zullen wij rekening houden met stapelkorting

Producten:

Spelkussens

Stormbanen

Spelkussens met water