Bungee Trampoline te huur bij TimTom

zondag 30 januari 2022 door Martijn Meijer

Bungee trampoline huren

Goed onderhouden attracties en de beste begeleiding

Als u ergens een bungee trampoline wilt huren die u kunt inzetten tijdens uw feest, evenement of bijeenkomst, dan helpt Attractieverhuur TimTom u graag. Onze attracties zorgen gegarandeerd dat uw bezoekers of gasten zich de hele dag uitstekend vermaken. Om alles in veilige banen te leiden zorgen wij dat er altijd ervaren instructeurs aanwezig zijn, die alles in de juiste banen leiden. Neem nu contact met ons op!

Snel en gemakkelijk een bungee trampoline huren bij Attractieverhuur TimTom

Uw gasten iets te doen geven is natuurlijk een belangrijk onderdeel van elk feest. Soms is het dan zaak om gewoon een echte (bungee) trampoline te huren. Dit is niet alleen een succes bij de kinderen, maar ook volwassenen vermaken zich hier uitstekend mee. Met de trampoline van Attractieverhuur TimTom hebben uw bezoekers de tijd van hun leven. Wij brengen de attractie voor u op locatie en zorgen voor de opbouw en afbraak. De instructeurs die er bij zijn houden alles in de gaten en zorgen dat het veilig is. Naast het huren van attracties zorgt Attractieverhuur TimTom ook voor het organiseren van wijkevenementen.

Attractieverhuur TimTom helpt u graag met:

  • Populaire, veilige en leuke attracties
  • Kwalitatief, goed onderhouden materiaal
  • Getrainde instructeurs zorgen voor professionele hulp
  • Het transport, opzetten en afbreken
  • Verhuur van sportmateriaal en spellen
  • De goedkoopste attracties van Nederland

Prijzen

Voor het huren van een trampoline betaald u bij Attractieverhuur TimTom een uiterst scherpe prijs. De prijzen zijn hieronder weergegeven inclusief begeleiding & op- en afbouw.

3 uur begeleid - €800,00 excl. BTW
4 uur begeleid - €890,00 excl. BTW
5 uur begeleid - €980,00 excl. BTW

Schakel ons nu in

Aarzel niet en bel 06 - 24656594 voor vragen. Als je een attractie (Bungee Trampoline) wilt reserveren kan dit eenvoudig via het winkelmandje. Bekijk ons aanbod van attracties en activiteiten op onze website. Mailen kan ook. Stuur uw e-mail naar info@attractieverhuurtimtom.nl


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen