Mobiele Klimwand van 9 meter hoog

zondag 30 januari 2022 door Martijn Meijer

Mobiele Klimmuur te huur bij TimTom

Huur bij ons uitstekende kwaliteit klimwanden met professionele begeleiding

Als u op zoek bent naar een mobiele klimmuur (9 meter hoog) om te gebruiken tijdens uw evenement, feest of bijeenkomst, dan helpt Attractieverhuur TimTom u graag met de goedkoopste attracties. Bij ons vindt u allerlei attracties die uw gasten of bezoekers een leuke en actieve dag bezorgen. U wordt daarbij geholpen door ervaren instructeurs die zorgen dat alles veilig blijft. Neem direct contact met ons op als u een klimwand wilt huren!

Veilig de hoogte in met de klimmuur van Set In Motion

Natuurlijk wilt u zorgen dat er iets te doen is voor de mensen die naar uw evenement komen. Dan is een klimmuur niet alleen een leuke attractie voor jong én oud, maar het is ook compleet veilig. De mobiele muur van Attractieverhuur TimTom is 9 meter hoog en perfect geschikt voor klimmen en abseilen. Wij verzorgen niet alleen het opzetten en afbreken, maar onze twee professionele instructeurs zorgen dat alles goed verloopt. Natuurlijk werken wij met hoogwaardig en gekeurd materiaal zodat alles 100% veilig blijft. Ook het organiseren van wijkevenementen nemen wij graag voor onze rekening.

Attractieverhuur TimTom zorgt voor:

  • De leukste en populairste attracties
  • Professionele hulp van getrainde instructeurs
  • Het transport, opzetten en afbreken
  • Sport- en spelverhuur
  • Goed onderhouden en kwalitatief materiaal

Prijzen

Wanneer u een Mobiele Klimwand wilt huren bij Attractieverhuur TimTom kost dat €600,00 exclusief BTW. Hierbij beschikt u over een 9 meter hoge muur die 3 uur operationeel is. Daarbij zijn er 2 instructeurs aanwezig. Extra begeleidingsuren bedragen €90,00 exclusief BTW per uur extra.

Schakel ons nu in

Aarzel niet en bel 06 24 65 65 94 als u onze hulp wilt inschakelen. Bekijk ons aanbod van activiteiten en attracties op de website. Mailt u liever? Stuur dan een e-mail naar info@attractieverhuurtimtom.nl


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen