Outdoor activiteiten huren?

donderdag 6 januari 2022 door Martijn Meijer

Bij Attractieverhuur TimTom verhuren wij niet alleen springkussens, stormbanen en andere opblaasbare attracties, wij verhuren en organiseren ook diverse outdoor activiteiten. Deze activiteiten zijn gaaf om met de familie, collega’s, vrienden te doen. Tegenwoordig is het leuk om teambuildingsactiviteiten te organiseren wat met de coronamaatregelen in acht genomen op een veilige manier buiten gegeven kan worden.

De outdoor activiteiten die Attractieverhuur TimTom kan organiseren zijn onder andere: Lasergamen, Archery Tag, bootcamp op locatie, bubble voetbal en andere voetbalactiviteiten.

Lasergamen verhuur: outdoor & indoor

Lasergamen is een activiteit voor jong en oud en kan uitgevoerd worden op eigen locatie. Je kunt bij attractieverhuur TimTom lasergamen huren voor indoor, maar ook voor outdoor locaties. Het Lasergamen is een uitdagend spel en bestaat uit het gehuurde aantal vesten, inclusief geweer en bijbehorend Lasermaxx Systeem. De vesten en systeem zijn van professionele kwaliteit en dragen bij aan de spelbeleving. Naast de vesten en systeem, nemen wij ook discoverlichting, rookmachines en muziekboxen mee.

Je kan ook INDOOR lasergamen op een eigen locatie. De ruimte wordt helemaal omgebouwd tot een indoor lasergame arena. Dit is uitermate goed geschikt voor personeelsfeesten en studentenverenigingen. Een aantal voorbeelden waar wij indoor lasergame activiteiten voor hebben morgen organiseren:

 • Albert Heijn - Tussen de schappen en koel/vriescellen
 • Loonbedrijven - Tussen de tractoren en groot agrarisch materiaal
 • Retailwinkels - Magazijn stellingen en pallets met dozen zijn perfecte beschutting
 • Strandtenten - Buiten op het terras in het donker met windschermen als hindernissen
 • Sportscholen - Fitnesapparaten zijn de perfecte obstakels, zeker gecombineerd met een rookmachine

 indoor lasergame verhuur

Archery tag huren

Sinds 2021 heeft attractieverhuur TimTom het Archery Tag aangeschaft. Dit is een combinatie van handboogschieten, paintballen en trefballen. Het doel is om de tegenstander uit te schakelen, dit kan door de target van de tegenstander te raken of de tegenstander af te schieten door middel van de pijl en boog. Het is 100% veilig omdat de pijlen voorzien zijn van een larp-kap, dit is een klein schuimkussen aan de voorkant van de pijl, waardoor de pijl minder hard aankomt. Iedereen die deelneemt aan het spel Archery Tag moet een masker op voor de veiligheid. De pijlen en maskers zorgen ervoor dat er geen schade aangericht kan worden aan het hoofd van de deelnemers.

Wil je een leuke spannende activiteit organiseren voor jongeren, dan ben je bij attractieverhuur TimTom op het juiste adres. De Archery Tag van attractieverhuur TimTom bestaat uit de volgende onderdelen: 12 bogen, 14 maskers, 28 pijlen, 2 targets en 6 opblaasbare bunkers. De bunkers zorgen ervoor dat er schuilmogelijkheden ontstaan voor een extra spannende beleving.

Archery Tag kan zowel indoor als outdoor gebruikt worden en is geschikt voor elk evenement. Waar de klant voor moet zorgen is een open ruimte, waar het spel gespeeld kan worden.

Archery Tag huren

Bootcamp workshop op locatie

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een (fitness) instructeur. Attractieverhuur TimTom geeft in bootcamp workshops voor groepen jongeren, jongvolwassenen en volwassenen die graag in teamverband willen trainen. Bootcamp kan op elke locatie gegeven worden. De trainingen die gegeven worden door attractieverhuur TimTom hebben de focus op krachtopbouw, conditie verbeteren en plezier in sporten ervaren. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van diverse sportmaterialen, zoals de battle rope, powerbags, een squatrek, loopladders, een trekkerband en nog veel meer.

Onze instructeurs nemen alle spullen mee naar desbetreffende locatie. De training begint met een warming up, hierna een circuit vorm waarin oefeningen voor het gehele lichaam aanbod komen waarbij kracht en conditie verbeterd zullen worden. Afsluitend zal er een cooling down zijn.

Voor meer informatie voor bootcamptraining op locatie, neem contact op met info@attractieverhuurtimtom.nl of 06 24 65 65 94

Bootcamp workshop op locatie

Bubble voetbal huren

Een hele andere vorm van voetbal, Bubble of Bumper voetbal. Hierbij stoot je je tegenstander uit het veld en scoor je als een stuiterbal. Bubble voetbal combineert plezier, samenwerking en competitie in een activiteit. Bubble voetbal is 100% veilig en een onvergetelijke ervaring voor jong als oud.

Bubble voetbal kun je op 4 verschillende vormen huren:

  1. Afhalen
  2. Bezorgen
  3. Bezorgen inclusief op- en afbouwen
  4. Compleet verzorgd

Bubble voetbal is voorzien van een gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Je kunt de bubble bal ook los per bumperbal huren, neem hiervoor contact op met Attractieverhuur TimTom.

Bubble voetbal verhuur

Voetbalactiviteiten

Bij attractieverhuur TimTom verhuren we ook veel losse onderdelen om leuke voetbal activiteiten te organiseren, denk hierbij bijv. aan een voetbal doel huren, een schietschijf of een snelheidsdoel. Hiermee kun je een voetbalactiviteit extra dimensie geven. Ook verhuren wij een mobiele voetbalwand, zodat je op een groot veld toch een ruimte vrij kan maken voor een (voetbal)activiteit.

Wil jij meer informatie over de diverse outdoor activiteiten, wat de mogelijkheden zijn op jouw evenement of wat de kosten worden?

Neem dan contact met ons op via info@attractieverhuurtimtom.nl of 06 24 65 65 94


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen