• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Specialisatie op het gebied van Klimwanden

Een opblaasbare klimwand, een vaste klimwand of een mobiele klimwand, als je op internet googelt naar het huren van een klimwand krijg je diverse websites waar je dit kan huren.

Waarom zou je bijvoorbeeld een mobiele klimwand huren in plaats van een opblaasbare klimwand? Een mobiele klimwand is meestal hoger en spectaculairder dan een opblaasbare klimwand. Dit komt vooral doordat een mobiele klimwand meerdere klimroutes bevat, waarbij elke klimroute een nieuwe uitdaging geeft.

De mobiele klimwand van attractieverhuur TimTom is maar liefst 9 meter hoog! Dit is een ware ‘eyecatcher’ op jouw evenement. Hoe gaaf is het dat je zo’n grote attractie op jouw evenement neer kan zetten. De mobiele klimwand zorgt voor maximale spanning, uitdaging en sensatie, hierdoor kan iedereen van jong tot oud vermaakt worden.

klimwand verhuur Timtom

Uitleg mobiele klimwand

De mobiele klimwand ligt plat op een aanhangwagen en kan naar elke plek in Nederland of België worden gereden. Bij aankomst op uw evenement plaatsen wij de klimwand op een vlakke ondergrond, zoals gras, steen of kunstgras. Als dit bekend is stellen wij de klimwand door middel van 4 poten en brengt het mechanisme de wand van de klimwand omhoog. Wanneer de klimwand staat zijn er vier klimmogelijkheden waardoor je met vier klimmers tegelijkertijd omhoog kan. Het ziet er spannend uit, maar je zit goed vast en wordt begeleid door onze professionele instructeurs. Abseilen naar beneden door het automatische valsysteem, zo kom je veilig met beide benen op de grond.

Veiligheid van onze klimwand

Het belangrijkste van het huren van een klimwand is de veiligheid. Bij attractieverhuur TimTom staat veiligheid hoog in het vaandel. Dit blijkt wel uit de onderstaande drie punten.

 1. Keuring
  De mobiele klimwand van attractieverhuur TimTom bevat een typegoedkeuring. Naast deze typegoedkeuring keuren wij jaarlijks de mobiele klimwand. Als hieruit gebreken naar voren komen, laten wij deze direct herstellen om te zorgen voor een 100% veiligheid. Naast de keuring vervangen wij ook elk jaar de klimgordels en klimtouwen. Wij willen met deze twee cruciale klimonderdelen geen risico lopen en wachten daarom niet totdat deze versleten zijn.
 2. Personeel
  Het personeel van attractieverhuur TimTom volgt jaarlijks meerdere interne trainingen. Naast deze interne training volgen de klimwand instructeurs ook nog een extra training. Deze training is er specifiek op gericht om de mobiele klimwand veilig te plaatsen, begeleiden en op en af te bouwen. Er wordt dus op dit gebied niks aan het toeval overgelaten.
 3. Visuele inspectie
  Na elke verhuring wordt de klimwand van attractieverhuur TimTom visueel geïnspecteerd op gebreken. Denk bij deze inspectie aan de volgende vraagstukken: Werken alle veiligheidssloten nog? Zijn de klimgordels niet gerafeld? Werkt het valsysteem nog optimaal? Zijn er geen beschadigingen aan de klimwand?

 

Mogelijkheden mobiele klimwand

De mobiele klimwand rijdt het hele land door en wordt veel gebruikt op straatfeesten, dorpsfeesten, zeskamp of sportdagen. Eigenlijk kan je op elk evenement wat er georganiseerd wordt de klimwand opzetten. De klimwand met een hoogte van 9 meter zorgt direct voor een aantrekkingskracht. Er zijn twee mogelijkheden om de mobiele klimwand te huren, namelijk bezorgd-geplaatst en compleet verzorgd.

De eerste mogelijkheid bezorgd-geplaatst is dat attractieverhuur TimTom de mobiele klimwand plaatst en jullie zelf zorgen voor de begeleiding. Let op! De desbetreffende instructeurs moeten wel vakbekwaam zijn om de klimwand te kunnen begeleiden. De tweede mogelijkheid is ‘compleet verzorgd’, dit is de optie waar jullie zelf geen omkijken hebben naar de klimwand. Attractieverhuur TimTom bezorgd, plaatst en begeleidt de mobiele klimwand door professionele klimwand instructeurs. De mogelijkheid ‘compleet verzorgd’ is de mogelijkheid waar de meeste klanten van attractieverhuur TimTom gebruik van maken en wordt ook geadviseerd door attractieverhuur TimTom. Het huren van de mobiele klimwand, inclusief begeleiding kost €775,00 exclusief BTW. Daarnaast wordt er op sommige locaties gewerkt met een entreeprijs. Dit houdt dat wij een entreeprijs vragen om deel te nemen aan de mobiele klimwand van de deelnemers.

Wil jij meer informatie over het huren van de mobiele klimwand, wat de mogelijkheden zijn op jouw evenement of wat de kosten worden?

Neem dan contact met ons op via info@attractieverhuurtimtom.nl of 06 24 65 65 94

You can select 5 products only