Een springkussen huren is simpeler dan je denkt: alles wat je moet weten

dinsdag 9 mei 2023

Wil je een springkussen huren, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij maken het simpel voor je. Lees onze blog en ontdek alles wat je moet weten voordat je een springkussen huurt.

Waarom kiezen voor een springkussen?

Springkussens zijn enorm leuk voor kinderen en volwassenen. Het is een geweldige manier om actief te zijn en energie te verbranden. Het is ideaal voor feesten, sportevenementen en andere gelegenheden. Ze bieden een leuke en veilige omgeving waar kinderen zich kunnen vermaken. Het is ook goed voor de gezondheid. Er zijn diverse soorten springkussens die je zou kunnen huren.

Wat voor soorten bieden wij aan?

Mini-springkussen, middel springkussen, grote springkussen en specials. Wat kun je van de diverse verwachten. Mini-springkussens zijn handig in te laden in de auto en makkelijk op te zetten. Voor een middel springkussen is er al wel een bestelbusje voor nodig. Grote springkussens zijn al best ruim, daar is een bestelbusje of een aanhanger voor nodig. Als laatste zijn er nog wat overige springkussens, zoals ballenbak, ballenreiniger en een trampoline.

Voordelen van het huren van een springkussen bij TimTom

De kinderen halen een groot plezier uit springkussens, maar het is ook voor volwassenen geschikt. Het is een effectieve manier om actief te zijn en veel energie te verbranden. Springkussen zijn ideaal voor feesten en sportevenementen. Springkussens zijn niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid. Zo dragen wij bij aan het stimuleren van lichaamsbeweging en helpt kinderen om hun motorische vaardigheden en coördinatie te ontwikkelen

Het reserveren van springkussens bij TimTom

Voor het reserveren van een springkussen kunt u online op onze website een bestelling plaatsen. U kunt er voor kiezen om hem op te halen bij onze locatie of dat we hem bezorgen. Voor eventuele vragen kunt u ons altijd bereiken op het telefoonnummer +31 6 24 65 65 94. We wensen u alvast alle plezier met de springkussens van TimTom Attractieverhuur.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van een springkussen?

De prijzen voor het huren van een springkussen bij TimTom Verhuur variëren afhankelijk van het formaat en thema van het springkussen. Ook ligt eraan of je het springkussen zelf komt ophalen of laat bezorgen. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde prijzen:

Klein springkussen: €50 - €60 excl

Middelgroot springkussen: €75 - €110 excl

Groot springkussen: €120 - €300

Let op: deze prijzen zijn slechts indicatief en kunnen variëren. Kijk voor de exacte prijzen op de website van TimTom Verhuur.

Hoe lang kan ik een springkussen huren?

TimTom Verhuur biedt flexibele huurperiodes aan, zodat je het springkussen zo lang kunt huren als je wilt. Dit kan variëren van een dagdeel tot meerdere dagen. Neem contact op met TimTom Verhuur om jouw specifieke wensen te bespreken.

Welke ruimte is er nodig om een springkussen op te zetten?

Welke ruimte heb je nodig om een springkussen op te zetten bij TimTom Verhuur? Dat is een vraag die we vaak krijgen bij onze verhuur service. Het antwoord is afhankelijk van het formaat springkussen dat je wilt huren. 

Springkussen klein: Voor onze kleinere springkussens, zoals de Mini Jungle, heb je minimaal een ruimte van 4.1 x 4.1 meter nodig. Dit is inclusief de veiligheidsmarge rondom het kussen.

Springkussen middelgroot: Bij onze middelgrote springkussens is een ruimte van 6.0 x 6.0 meter voldoende.

Springkussen groot: Onze grote springkussens, zoals de Mega Multiplay of de Stormbaan, hebben een ruimte vanaf 6.1 meter nodig om veilig opgezet te kunnen worden.

Moet ik zelf voor de installatie zorgen?

We bieden een handige installatieservice aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het opzetten van de gehuurde apparatuur. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat alles perfect werkt voordat ze vertrekken. Als je liever zelf de installatie verzorgt, is dat ook geen probleem. We zorgen ervoor dat je alle benodigde informatie en instructies krijgt om dit succesvol te doen.

Meer blogs

Een reactie toevoegen