• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Springkussens in alle soorten en maten!

Een springkussen, een luchtobject, een opblaasbare attractie, een springkasteel, er zijn een heleboel benamingen voor een springkussen. Een springkussen is een leuke attractie die op elke gelegenheid te plaatsen is. Op de kleinste evenementen, zoals een verjaardag of straatfeestje is een springkussen niet weg te denken. Heb je veel meer ruimte om een attractie te plaatsen, dan wordt er meestal toch gekeken naar de stormbanen van attractieverhuur TimTom.

Bij attractieverhuur TimTom is het huren van een springkussen een garantie op succes! Attractieverhuur TimTom heeft het breedste aanbod springkussens te huur, wel meer dan 20 verschillende soorten, onderverdeeld in diverse prijscategorieën, veel verschillende thema’s en in verschillende groottes. Duik in de onderwaterwereld met het Finding Nemo springkussen, spring tussen de prinsen en prinsessen of ga op avontuur in onze Jungle springkasteel. Wij hebben ook springkussens waar je vanaf kan glijden.

Het grootste springkussen ter wereld

De meeste springkussens kun je bij je in de voortuin zetten, maar wij hebben iets unieks. Attractieverhuur TimTom heeft het grootste springkussen ter wereld, dit springkussen is maar liefst 1000m2 groot! Hier kunnen maar liefst 350 kinderen tegelijkertijd op springen. Zelfs op dit springkussen vinden volwassenen het leuk om te springen, tussen de klimwanden, op glijbanen, door de tunnels en megaballen. Dit springkussen zal je niet zomaar in de straat kunnen zetten, kijk goed naar de afmetingen als je dit springkussen wilt huren of het op jouw locatie past! Maar…. Als dit op jullie locatie past, trekt dit springkussen een hoop extra bezoekers.

grootste springkussen ter wereld huren

Attractieverhuur TimTom biedt geschikte springkussen verhuur voor elk evenement. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en België. Vaak worden onze springkussens gehuurd op bedrijfsevenementen, teambuildingsevenementen, zeskampen, beurzen, jaarmarkten, open dagen, verjaardagen, kinderfeestjes of sportdagen.

Voor kinderen is een springkussen een leuke ervaring. Kinderen willen op een feestje toch iets te doen hebben, hun energie kwijt kunnen of lekker met vriendjes en vriendinnetjes springen. Kinderen kunnen helemaal losgaan op alle springkussens en stormbanen van attractieverhuur TimTom.

Waarom een springkussen huren bij attractieverhuur TimTom?

 • Wij hebben de laagste prijsgarantie op de springkussens.
 • Wij hebben springkussens voor kinderen van alle leeftijden, zelfs de grootste ter wereld welke leuk is voor (jong)volwassenen! 
 • Kinderen vermaken zich goed op een springkussen, maar houd wel altijd toezicht op het springkussen.
 • Transport, de opbouw en afbouw van het springkussen regelen wij. 
 • Er zijn zoveel verschillende thema’s, daar wordt elk kind blij van. Via de website kunnen kinderen duidelijk zien welke springkussens wij in het assortiment hebben, dus dat is makkelijk uit te kiezen voor zijn/haar verjaardagsfeestje. 
 • Het springkussen blaast zich binnen 1 minuut zelfstandig op.
 • De meeste springkussens passen in de kofferbak van een grotere auto, samen met het op- en afbouwboekje van TimTom kan je gemakkelijk het springkussen zelf op- en afbouwen.

 

Veiligheid staat op één

Veiligheid staat op altijd op nummer één, daarom werken bij uitsluitend met gekeurde attracties. Onze springkussens voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zijn voorzien van een typegoedkeuring afgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie. Op deze manier zal de veiligheid van de deelnemers voorop staan. Elke springkussen heeft zijn eigen handleiding, waarin de op- en afbouw instructies staat, de afmetingen van het springkussen en de stroombehoefte.

Het springkussen dienst ongeacht de weersomstandigheden of locatie goed verankerd te worden aan de ondergrond, dit kan door middel van (steen)haringen, blokken of touwen. Op een binnen locatie moet een springkussen verankerd worden als het springkussen kan gaan schuiven, hier is het niet verplicht. Het gebruik van valmatten is verplicht op harde ondergronden, deze zullen wij ook altijd meenemen of meegeven. Als laatste, houd ten alle tijden toezicht op het springkussen.

Hoe moet je een springkussen huren?

Het huren van een springkussen bij attractieverhuur TimTom is vrij eenvoudig, doordat wij vrijblijvend een offerte voor jullie maken. Dit kun je doen via de website of door een mail te sturen naar info@attractieverhuurtimtom.nl.

Je kunt bij attractieverhuur TimTom kiezen uit 4 verschillende opties: Afhalen, laten bezorgen, laten bezorgen inclusief op en afbouw of compleet bezorgd (laten bezorgen inclusief op- en afbouw en de gehele begeleiding erbij). In overleg met ons zullen wij hier ook advies in geven, sommige springkussens worden zelf opgehaald omdat dit de wat grotere auto’s past en andere zullen wij bezorgen en ophalen. Onze instructeurs zijn goed opgeleid dat zij op juiste wijze de attractie kunnen begeleiden voor optimaal speelplezier.

Wil jij meer informatie over het huren van springkussens, wat de mogelijkheden zijn op jouw evenement of wat de kosten worden?
Neem dan contact met ons op via info@attractieverhuurtimtom.nl of 06 24 65 65 94

You can select 5 products only