Top 3 indoor attracties van TimTom

vrijdag 16 december 2022

Elk event in de winter kan worden voorzien van een attractie van Attractieverhuur TimTom. Zo hebben wij een groot assortiment met winterattracties zoals springkussen verhuur, stormbaan verhuur en sport en spellen, zelfs lasergame verhuur zit in het TimTom attractie assortiment. Wil je een winterattractie huren? In dit artikel worden de 3 leukste attracties voor indoor besproken, zodat ieder winterevent kan worden voorzien van de gaafste attracties!

Wist je trouwens dat je van november 2022 tot en met maart 2023 winterkorting ontvangt van wel 30%?! Je hoeft hiervoor alleen maar de kortingscode 'indoor30' te gebruiken. De algemene voorwaarden staan vermeld op de pagina 'attractie huren met korting'. Veel plezier met het lezen van deze blog.

1. Indoor lasergame huren

Lasergame huren bij Attractieverhuur TimTom betekent tegelijkertijd 'het huren van een actieve activiteit'. Zijn jij en je vrienden, collega's en/of andere kennissen waarvoor het event wordt georganiseerd ook gek op lasergamen? Hoe vet is het dan om dit op je eigen locatie te kunnen doen? Het indoor lasergame huren en organiseren op eigen locatie is voor jong en oud. Indoor lasergamen is een uitdagend spel, dat op elke locatie gespeeld kan worden en daardoor perfect als indoor-attractie. De ruimte wordt omgebouwd tot een indoor lasergame arena. Het pakket indoor lasergame huren bevat ook de lasergame pakken, computer en ook de lichten, rookmachines en boxen. Indoor lasergame huren is ideaal geschikt voor personeelsfeesten & studentenverenigingen. Krijg je er al zin in?

                                                                                                                                                  

2. Mini springkussen huren

Een springkussen huren is goed voor bijna ieder evenement, maar soms zijn de winter events iets beperkter wat betreft de ruimte dan wanneer er een springkussen buiten kan staan. Hiervoor zijn de mini springkussens van Attractieverhuur juist perfect! De kleine springkussens zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende maten passen in dus zelfs binnen. De maten van minispringkussens zijn 3.1m × 2.3m / 3.1m × 4.1m en 4.0m × 3.1m. Ook hebben de kleine springkussens ieder een eigen thema. Kortom: bij Attractieverhuur TimTom kun je altijd een springkussen huren dat past bij jouw feest en binnen jouw budget!

mini springkussen - indoor springkussen huren

3. Indoor sport en spellen huren

Meer op zoek naar indoor spellen voor indoor? De sport en spel activiteiten van TimTom kunnen zowel in de zomer als in de winter worden gebruikt! Voor de actievelingen op het event, zijn deze spellen perfect en ook bij deze activiteiten geldt: de keuze is reuze. Om een idee te geven van enkele leuke indoor attracties, zetten we er een paar hieronder op een rijtje:

- Flexibele twister huren

- Sumo worstelen voor volwassenen huren

- Sumo worstelen voor kinderen huren

- Ridderspel huren

- Lego blokken XXL huren 

                                                                                                                                       


Daarnaast hebben wij van Attractieverhuur TimTom nog veel meer attracties die natuurlijk ook indoor gebruikt kunnen worden. Wanneer je vragen hebt of bepaalde attracties wel geschikt zijn voor binnen, neem dan vooral contact met ons op en wij helpen graag. (Vergeet ook de winteractie van 30% korting niet t/m maart 2023!)

 

 

Meer blogs

Een reactie toevoegen