Top 3 leukste warm weer attracties - Attractieverhuur TimTom

dinsdag 8 februari 2022

Attractieverhuur TimTom heeft een groot assortiment aan springkussens en stormbanen maar ook verschillende waterattracties. In dit artikel worden de 3 leukste warm weer attracties besproken.

 

1. Tobbedansbaan 

 De Tobbedans is de stormbaan als je houdt van water en snelheid. Bij deze stormbaan pak je een tobbe en klim je de helling op om vervolgens hard naar beneden te glijden en in het grote zwembad te belanden. Deze stormbaan is een must bij een dagje waterplezier!

Wil je nog meer spektakel? Dan is de Dizzy Waterslide stormbaan wat voor jou. Bij deze stormbaan wordt de Dizzy Spin voor de Waterslide gezet waardoor je een extra dimensie toevoegt aan de Waterslide. Je wordt namelijk eerst een aantal rondjes gedraaid, waardoor je “dizzy” aan de Waterslide begint.

En mocht dit nog niet genoeg zijn, kun je ook nog een schuimkanon huren. Het schuimkanon bedekt de Tobbedans en het bad volledig met schuim, waardoor je extra hard van de Tobbedans afglijdt. Het schuimkanon bestaat uit een vat van 1000 liter + 25 liter schuim vloeistof.

 

 2. Buikschuifbaan

Een buikschuifbaan is een fantastische activiteit tijdens een warme zomerse dag. Wij hebben verschillende buikschuifbanen in ons assortiment. Dit zijn:

Bij iedere buikschuifbaan heb je een glij-gedeelte van 20 meter, waarna je in een badje belandt. Het is belangrijk om de baan goed glad te houden met zeep en water. Het enige verschil met de buikschuifbanen is het uiterlijk.

 

3. Aquabattle waterbaan

De Aquabattle is een stormbaan, speciaal gemaakt voor op het water. Dus deze stormbaan kun je in het zwembad leggen, maar ook in een sloot of meer. De Aquabattle is 17 meter lang en heeft alles wat je van een stormbaan verwacht. Zo moet je ballen ontwijken, over een heuvel klimmen, klauteren en glijden. Het leuke aan deze stormbaan is dat je eindigt met een glijbaan, waarbij je in het water terechtkomt. 

 

Eén van deze waterattracties huren? Neem dan snel contact met ons op en we helpen je graag verder! 

 

Meer blogs

Een reactie toevoegen