Organiseer een Winter Evenement!

vrijdag 30 september 2022

Tijd voor een winterfeest!

Bij een tuinfeest denkt iedereen altijd aan een lekker feestje in de zomer. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Ook in de winter zijn er genoeg mogelijkheden voor de leukste tuinfeestjes. Je moet alleen weten wat je allemaal nodig hebt voor een winter tuinfeest. Maar hoe organiseer je dan nu een gezellige winter tuinfeest? Lees verder voor het antwoord en enkele geweldige tips voor de gezelligste en leukste winter tuinfeestjes met de leukste winter attracties.

Wat heb je allemaal nodig?

Een Winter Tuinfeest organiseren heeft wel veel voorbereiding nodig. Meer dan een tuinfeest in de zomer. Door de extra kou en de kans op slecht weer moet je hiervoor enkele voorbereidingen treffen. Heel belangrijk is een juiste partytent met de juiste afmetingen voor jouw locatie. Hiernaast zijn er veel party benodigdheden, zoals heaters, zitplekken en lampen makkelijk te huren voor meer gemak voor je gasten. Bekijk daarom ook is naar onze partyverhuur!

Nog een paar tips

Voor het leukste winter tuinfeestje hebben wij de volgende tips opgesteld:

  • Begin op tijd met inplannen. Voor een Winter Tuinfeest heb je waarschijnlijk een partytent nodig. Deze zijn niet altijd op korte tijd beschikbaar, dus wees op tijd!
  • Voor een extra speciaal feestje kijk ook naar verschillende winter attracties. Bij TimTom Attractieverhuur zijn er genoeg dingen om jouw feestje speciaal te maken.
  • Bekijk goed je gastenlijst. Als je weet wie er komen, dan kan je daarop bepalen wat je allemaal nodig hebt voor je winter tuinfeest.
  • Probeer je winter tuinfeest leuk aan te kleden. Door middel van een simpele vuurkorf, leuke verlichtingen of met een lekker winters drankje kan je veel sfeer creëren voor jou en je gasten.
  • In de winter is het natuurlijk koud. Je kan hier met een partytent of door heaters te huren al veel aan doen. Maar het is ook slim om een paar extra dekens klaar te leggen voor de mensen die het toch koud krijgen.

Winter Tuinfeesten met TimTom

Bij TimTom Attractieverhuur hebben wij alles om jou te helpen bij jouw winter tuinfeest. Zo hebben veel winter attracties die van jouw feestje een extra speciaal feestje kunnen maken. Deze winterattracties zijn beschikbaar voor verschillende leeftijden, dus voor elk feestje hebben wij iets. Daarnaast kunnen wij met onze partyverhuur alles leveren voor jouw feestjes. Van heaters en stoelen huren tot een popcornmachine. Je kun er ook voor kiezen om een springkussen te huren. Zo maak je van jouw winter tuinfeest een echte winterattractie.

heater huren winterfeest - timtom attractieverhuur

Meer blogs

Een reactie toevoegen