Het huren van attracties bij TimTom

zondag 30 januari 2022 door Martijn Meijer

Attractie verhuur door Attractieverhuur TimTom

Het huren van een uitstekende attractie 

Wanneer u een leuk en actief evenement wilt organiseren, is het inzetten van de leukste attracties een uitstekend idee. Als u een bedrijf zoekt dat zich heeft gespecialiseerd in attractie verhuur, dan helpt Attractieverhuur TimTom u graag. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het huren van de goedkoopste attractie, ook zorgen wij voor professionele en enthousiaste instructeurs.

Urenlang plezier voor jong en oud

Welke attractie u in onze verhuur ook uitkiest, attractieverhuur TimTom zorgt dat het een succes wordt. Wij maken gebruik van uitstekende kwaliteit materiaal dat natuurlijk regelmatig wordt onderhouden. Dankzij onze ervaren instructeurs blijft alles veilig. Van de mobiele klimwand tot de bungee trampolines; alles werkt perfect.

Tot in de puntjes geregeld

Om te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onze attracties, zorgt onze attractie verhuur dat alles goed geregeld is. Dit betekent dat wij instructeurs meesturen die alles in goede banen leiden, maar ook voor het opzetten en afbreken van de attractie. U kunt zich daarom gerust op andere zaken concentreren.

Wij hebben o.a. de volgende attracties en spellen in ons assortiment:

Prijzen

Op de website van Attractieverhuur TimTom vindt u bij iedere attractie een prijzenlijst. Wilt u een offerte op maat dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. 

Neem contact op

Aarzel niet om contact op te nemen met Attractieverhuur TimTom. Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Ook het reserveren is erg gemakkelijk via het winkelwagen systeem. U bereikt ons door te bellen met 06 24 65 65 94. Mailen is ook mogelijk naar info@attractieverhuurtimtom.nl


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen