• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Kinderfeestje zwembad

TimTomEvents verhuurt ook attributen voor het kinderfeestje zwembad. Voor het leukste kinderfeestje zwembad kijkt u in onze webshop. Wij hebben de leukste activiteiten in huis waardoor uw kinderfeestje zwembad altijd een succes wordt. Zoals de Take Out Waterbaan uit onze Take Out collectie. Deze grote attractie is een drijvend succes en een enorme uitdaging. Het kinderfeestje zwembad is gegarandeerd een succes met deze waterbaan. Maar niet alleen attracties van deze grote zijn bij ons verkrijgbaar. Wij hebben voor het kinderfeestje zwembad attracties van allerlei in huis. Denk daarbij aan:

 • De Waterhond
 • Waterwipwap
 • Wonderwielen
 • Klimtoren

En dat onder de beste voorwaarden. Voor uw kinderfeestje zwembad bieden wij u ook de beste service.

Service voor uw kinderfeestje zwembad

Om u op maat te bedienen willen wij u helpen om het kinderfeestje zwembad tot een succes te maken. U kunt daarom uitgaan van de volgende zaken voor uw kinderfeestje zwembad:

 • Service op maat
 • Laagste prijsgarantie
 • De beste kwaliteit attracties
 • En 100% plezier

Voor uw kinderfeestje zwembad bieden wij u verschillende mogelijkheden in levering. Het voordeligst is natuurlijk wanneer u zelf afhaalt, maar ook bezorging en plaatsing is mogelijk. In de kantlijn van al onze attracties staan deze mogelijkheden toegelicht. Hebt u alsnog vragen? Wij staan persoonlijk voor u klaar om u het beste kinderfeestje zwembad te leveren.

Extra service

U kunt altijd persoonlijk met ons contact opnemen. Wij behandelen al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige manier. Mist u bepaalde informatie of is er iets niet helemaal duidelijk voor u? Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar een oplossing. Tim is bereikbaar op 06 48 34 32 63 en Tom op 06 24 65 65 94. Nemen wij even niet op? Stuur ons dan een mailtje: info@attractieverhuurtimtom.nl. Hebt u al een keer eerder bij ons gehuurd? Op de site kunt u ons beoordelen. Op deze manier kunt u uw eigen korting verdienen. Naast een diverse water attracties ben je bij ons ook aan het juiste adres voor zeskamp verhuur, stormbanen  en nog veel meer!

You can select 5 products only