• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Springkussen

Het vertrouwde springkussen is natuurlijk ook verkrijgbaar op TimTom. Het springkussen wat als sinds jaar en dag te vinden is op verschillende soorten evenementen. Denk hierbij aan

 • Straatfeesten
 • Familliedagen
 • Sportdagen
 • Recreatie parken

Zo is er het springkussen voor de wat jongere kinderen in de leeftijdscategorie 3 tot 4, maar hebben wij ook een springkussen wat iets meer franjes heeft voor de wat oudere kinderen. Zo is het er in bijvoorbeeld een Nemo, cars of sprookjes versie voor de allerkleinste tot een springkussen in de vorm van een octopus of met een jungle thema voor de al wat oudere kinderen. Tevens hebben wij naast het springkussen ook nog keuze uit een heleboel andere attracties om het feest zo compleet te maken. Zo hebben we attracties voor zowel op het water als op het land. Een springkussen van TimTom is altijd van hoge kwaliteit en wij staan garant voor een hoge service kwaliteit.

TimTom events

TomTom events is een bedrijf wat al jarenlang is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere stormbanen, waterspellen, verschillende sport spellen maar het oude en vertrouwde springkussen mag uiteraard ook niet ontbreken. Het is op 1 november 2008 opgericht door 2 oud-studenten van de NHTV te Breda. Zij hadden nog veel verbeteringen voor ogen hadden in de springkussen markt wat heeft geresulteerd met een uiteenlopend assortiment aan attracties met voor ieder wat wils. Het bedrijf is gevestigd in het Brabantse Kaatsheuvel maar komt overal in Nederland met zijn Springkussen en andere producten.

Vragen en of Tips

Mocht u nog vragen en of tips hebben voor ons dan horen wij dit altijd graag. Wij zijn te bereiken via de mail namelijk via info@attractieverhuurTimTom.nl. Mocht u ons telefonisch willen spreken bel dan voor Tim naar 06 48 34 32 63 en voor Tom naar 06 24 65 65 94.

You can select 5 products only