Bungeetrampoline huren? • Lees er alles over op de TimTom blog!

donderdag 6 januari 2022 door Martijn Meijer

Het is lekker weer en je loopt richting het strand. Je ziet allemaal vrolijke kinderen/volwassenen springen op de bungee trampoline. Er staat een rij van 6 deelnemers dus nog even geduld, dan ben jij aan de beurt. Gelukkig kunnen er 4 deelnemers tegelijkertijd springen dus de rij schiet snel op. Na 10 minuten mag je ook eindelijk gaan springen, hoe gaaf is dat, 10 meter hoog en allemaal verschillende sprongen en salto’s maken. Jouw dag kan niet meer stuk.

Bungee trampoline huren: razend populair!

De Bungee trampoline is een van de meest populaire attracties op wijkfeesten, braderieën, beurzen, familiedagen of bedrijfsfeesten. Het is een attractie die voor zowel kinderen als volwassenen gebruikt kan worden. Bij attractieverhuur TimTom is dit een populaire attractie die veel verhuurd wordt en wij verhuren de 4-in 1 trampoline. Deze Bungee Trampoline biedt 4 mensen tegelijkertijd de ruimte om te gaan springen. Het is een fantastische attractie waarbij mensen tot wel 10 meter de lucht in kunnen springen en daarbij tijd hebben voor acrobatiek en salto’s.

Een bungee trampoline is al jaren niet meer weg te denken van een kermis of een sportief evenement, vandaar dat dit ook veel verhuurd wordt bij Attractieverhuur TimTom. Als eerst word je vastgezet in een springtuigje, in combinatie met sterke veren en de trampoline kan er erg hoog gesproken worden. Het lijkt soms alsof je de lucht in wordt geschoten, het enige wat je moet doen is mee springen.

Iedereen kan gebruik maken van de bungee trampoline, alleen er zijn wat eisen, bijvoorbeeld dat het gewicht van de deelnemer tussen de 12 en 90 kilo moet zijn. Helaas voor mensen boven de 90 kilo is het niet mogelijk om te springen op deze populaire attracties. Hier hebben wij andere attracties voor zoals een Mobiele Klimwand (9 meter hoog) of een gave Rodeo Stier.

Hoe kun je een bungee trampoline huren?

Het huren van een Bungee Trampoline bij attractieverhuur TimTom is vrij eenvoudig, doordat wij vrijblijvend een offerte voor jullie maken. Dit kun je doen via de website of door een mail te sturen naar info@attractieverhuurtimtom.nl.

De Bungee Trampoline is bij ons alleen te huren als ‘compleet verzorgd’. Dat betekent dat wij zorgen voor gediplomeerde instructeurs die de bungee trampoline opzetten, begeleiden en daarna afbreken (dit is zo’n specifieke attractie dat dit alleen door gediplomeerde instructeurs gedaan kan worden). Onze instructeurs zijn ongeveer 2 uur bezig met het opzetten van de bungee trampoline, dit komt doordat alles moet voldoen aan juiste veiligheidseisen.

Als het evenement begint zullen onze instructeurs de deelnemers borgen door middel van een springtuigje en laten springen door middel van onze Bungee motoren. Als er (veel) deelnemers wachten hanteren wij vaak een springtijd van ongeveer 5 minuten. Na deze 5 minuten springtijd halen wij de deelnemers weer veilig van de trampoline af. Als er niemand is en de deelnemers hebben het naar hun zin op de bungee trampoline en zij zijn nog niet vermoeid dat laten wij ze uiteraard langer springen.

Bungee trampoline Compleet bezorgd

Het fijne van de bungee trampoline huren bij attractieverhuur TimTom is dat wij dit compleet voor jou verzorgen. Je profiteert dan van de onderstaande voordelen:

  1. Veiligheid:
   De trampoline wordt jaarlijks gekeurd door TÜV Nederland op de hoogste eisen. Eventuele gebreken aan de Bungee Trampoline worden direct verholpen. Daarnaast worden onze instructeurs ook intern opgeleid met de juiste veiligheids- en handelingseisen. Wij plaatsen ook dranghekken om de Bungee Trampoline heen. Hierdoor zal de toestroom geordend verlopen en de omstanders op veilige afstand blijven.
  2. RAS nummer:
   Wij beschikken over meerdere Bungee Trampolines en deze bezitten ook allemaal een uniek RAS (Register Attractietoestellen en speeltoestellen) nummer. Hiermee kunnen gemeenten via het RAS controleren of de (kermis)attractie is goedgekeurd. De mechanische attracties van attractieverhuur TimTom bezitten allemaal een uniek RAS nummer. Deze RAS nummers zijn bij ons op te vragen.
  3. Instructies voor optimaal plezier:
   Onze instructeurs blijven ook de Bungee Trampoline begeleiden. Zij zullen zorgen dat de springtuigjes op de juiste manier worden geïnstalleerd, maar bieden ook advies en begeleiding bij het springen en zorgen voor leukere belevingen. Door onze instructeurs zullen de deelnemers de hoogst mogelijke sprongen kunnen maken.
  4. Juiste installatie:
   De instructeurs van attractieverhuur TimTom zorgen dat alles wordt verzorgd. Bij de bungee trampoline hoort namelijk ook de bezorging, een deskundige begeleiding, complete op- en afbouw en transport terug.

Wil jij meer informatie over het huren van de bungee trampoline, wat de mogelijkheden zijn op jouw evenement of wat de kosten worden?
Neem dan contact met ons op via info@attractieverhuurtimtom.nl of 06 24 65 65 94


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen