In 4 stappen een attractie op locatie • Attractieverhuur TimTom

donderdag 6 januari 2022 door Martijn Meijer

In deze blog zullen wij kort in 4 stappen uitleggen hoe wij te werk gaan bij attractieverhuur TimTom en wat je moet doen om één of meerdere attracties te huren. Een aantal aandachtspunten zijn belangrijk als je attracties wilt huren. Dit is het volgende:

 • Locatie waar je attracties wilt plaatsen.
 • De doelgroep waar je je attracties voor wilt huren.
 • Het budget wat je tot je beschikking hebt.
 • Ideeën hoe je je dag vorm wilt geven.

Stap 1: Doelgroep en attracties bepalen

Bij attractieverhuur TimTom hebben wij veel attracties, van springkussens tot stormbanen, Bungee Trampolines, een klimwand, Lasergamen op locatie en/of XL-Games. Voordat je het attractiepakket samenstelt, zouden wij aanraden om eerst na te denken over onderstaande vragen.

 1. Wie is je doelgroep?
 2. Op welke locatie gaat het evenement plaatsvinden?
 3. Wat voor attracties zouden de doelgroep leuk vinden?
 4. Wat is het budget voor de attracties?

Als deze vragen beantwoord zijn, kunnen wij of jijzelf een gaaf attractiepakket samenstellen via onze website attractieverhuurtimtom.nl. Op onze website kan je een goed beeld krijgen welke attracties wij allemaal in ons assortiment hebben.

Stap 2: Offerte aanvragen

Als je (ongeveer) weet welke attracties je wilt huren is het bij attractieverhuur TimTom vrij eenvoudig. Je kunt een offerte aanvragen via de website: www.attractieverhuurtimtom.nl of een mail sturen naar info@attractieverhuurtimtom.nl. Zet in de mail de onderstaande gegevens neer:

 1. Huurdatum
 2. Attractie(s) selecteren
 3. Locatie evenement
 4. Ondergrond
 5. Operationeel: budget, contactpersoon

Je krijgt van ons dan binnen 12 uur een scherpe en vrijblijvende offerte op maat op je mail voor de desbetreffende attracties.

Elke attractie heeft 4 verschillende prijzen, namelijk afhalen, bezorgen + ophalen, bezorgd + geplaatst en compleet verzorgd (op- en afbouwen + maximaal 5 uur begeleiding bij de attractie).

In overleg met de klant – attractieverhuur TimTom zullen wij ook advies geven omtrent bovenstaande mogelijkheden. Sommige attracties, vooral springkussens, kunnen bij ons worden afgehaald, doordat dit in een wat grotere auto’s past en andere zullen wij bezorgen en ophalen.

Stap 3: Offerte wijzigen/accepteren

Heb je een offerte binnen gekregen van ons, maar wil je toch nog iets wijzigen? Bij ons is dat geen probleem, mail of bel ons gerust met de wijziging. Wil je de offerte bevestigen? Controleer dan altijd eerst de datum, locatie en attracties. Stuur ons dan via de mail een bevestigingsmail.

Wij zullen de e-mail beantwoorden en de volgende aspecten kortsluiten:

 • Hoe laat wij arriveren voor de op- en afbouw
 • Wat er van de klant wordt verwacht
 • Operationeel: plattegrond met de ingetekende attracties, dit is zeker aan te raden als je 6 of meer attracties huurt.

Daarnaast is de ingetekende plattegrond handig voor de stroomverdeling. De stroom is belangrijk aspect, doordat de blowers relatief veel stroom nodig hebben. Wij kunnen aan de hand van de ingetekende attracties met stroompunten zien of dit haalbaar is. Heb je te weinig stroom op locatie? Wij kunnen ervoor zorgen dat er een aggregaat bij gehuurd kan worden.

Stap 4: De dag van het evenement

De dag waar jij/jullie naar hebben uitgekeken, namelijk het dag van het evenement. Wij zullen op de afgesproken tijd arriveren voor de opbouw. Hier zullen wij, vaak samen met vrijwilligers van de klant, de attracties opbouwen. Tijdens de opbouw en begeleiding staat veiligheid op nummer één, daarom werken bij uitsluitend met gekeurde attracties. Onze attracties voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zijn voorzien van een typegoedkeuring afgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie. Daarnaast zijn onze instructeurs intern opgeleid, zodat zij van alle veiligheidsaspecten op de hoogte zijn, voordat de instructeur bij jou arriveert.

De attracties dienen ongeacht de weersomstandigheden of locatie goed verankerd te worden aan de ondergrond, dit kan door middel van (steen)haringen, (beton)blokken of touwen. Op een binnen locatie moet een attractie verankerd worden als de attractie kan gaan schuiven, hier is het niet verplicht. Indien gekozen is dat er instructeurs bij blijven, zullen zij de attracties begeleiden voor het optimale speelplezier.
Na afloop van een evenement zal er een evaluatie worden opgestuurd. Wij vinden het fijn als deze wordt ingevuld zodat wij weten hoe de klant het heeft ervaren op de dag zelf en of er eventueel punten zijn die verbeterd moeten worden. Attractieverhuur TimTom gaat voor optimale kwaliteit en wilt het beste voor de klant.

Wil jij meer informatie over het huren van attracties, wat de mogelijkheden zijn op jouw evenement of wat de kosten worden?
Neem dan contact met ons op via info@attractieverhuurtimtom.nl of 06 24 65 65 94.


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen