• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Wat verhuurt TimTom nog meer?

Naast de verhuur van springkussens, stormbanen, compleet verzorgde zeskampen en opblaasbare bootcamp onderdelen doet TimTom meer. Zo verhuren ze ook alle benodigde accessoires die komen kijken bij het organseren van een groot evenement. Denk hierbij aan;

 • Aanhangwagens voor transport
 • Aggregaten voor mobiele stroomvoorziening
 • Skytubes voor een opvallende entree
 • Bogen voor een duidelijke uitgang

Verhuur van Aggregaten via TimTom Attractieverhuur

TimTom attractieverhuur weet uit ervaring dat de aanwezige stroomvoorzieningen vaak niet ideaal of toereikend zijn. Om een wirwar van verlangkabels, haspels en stekkerblokken te voorkomen of erger nog chaos in de stoppenkast bieden wij mobiele aggregaten te huur aan. Deze aggregaten kun je huren in diverse KvA krachten, afhankelijk van wat jou attractie verlangt. De aggregaten zijn te huur vanaf 4 KvA voor een klein springkussen op een openveld tot een krachtige aggregaat van 48 KvA waarmee je een heel event kunt voorzien van stroom.

Verhuur van Aanhangwagens via TimTom Attractieverhuur

Bijna alle attracties van TimTom verhuur zijn af te halen, vaak wordt dit gedaan om kosten te besparen. Niet iedereen is echter in het bezit of heeft beschikking tot een aanhangwagen. Zodoende biedt TimTom Attractieverhuur twee soorten aanhangwagens aan; een mobiele enkelasser en een stevige dubbelasser. Toch liever niet zelf rijden met aanhanger? TimTom biedt ook complete ontzorging op locatie, dit omvat alles van transport, klaarzetten, opbouwen, begeleiding en afbouwen van de attractie.

Verhuur van Skytubes via TimTom Attractieverhuur

Skytubes zijn altijd een eye-catcher en huur je gemakkelijk bij TimTom. Het idee is over komen waaien vanuit Amerika en is puur bedoeld om de aandacht te trekken. Stel je voor een grote braderie en jou stand is ergens in het midden, met een sky-tube van TimTom steek je overal letterlijk bovenuit en trek je meer mensen naar jou stand.

You can select 5 products only