0

Diversen


WAT VERHUURT TIMTOM NOG MEER?

Naast de verhuur van springkussens, stormbanen, compleet verzorgde zeskampen en opblaasbare bootcamp onderdelen doet TimTom meer. Zo verhuren ze ook alle benodigde accessoires die komen kijken bij het organseren van een groot evenement. Denk hierbij aan;

VERHUUR VAN (MOBIELE) AGGREGATEN VIA TIMTOM

TimTom attractieverhuur weet uit ervaring dat de aanwezige stroomvoorzieningen vaak niet ideaal of toereikend zijn. Om een wirwar van verlangkabels, haspels en stekkerblokken te voorkomen of erger nog chaos in de stoppenkast bieden wij mobiele aggregaten te huur aan. Deze aggregaten kun je huren in diverse KvA krachten, afhankelijk van wat jou attractie verlangt. De aggregaten zijn te huur vanaf 4 KvA voor een klein springkussen op een openveld tot een krachtige aggregaat van 48 KvA waarmee je een heel event kunt voorzien van stroom.

VERHUUR VAN SKYTUBES VIA TIMTOM ATTRACTIEVERHUUR

Skytubes zijn altijd een eye-catcher en huur je gemakkelijk bij TimTom. Het idee is over komen waaien vanuit Amerika en is puur bedoeld om de aandacht te trekken. Stel je voor een grote braderie en jou stand is ergens in het midden, met een sky-tube van TimTom steek je overal letterlijk bovenuit en trek je meer mensen naar jou stand.