Style het themafeest helemaal af met een springkussen

maandag 1 augustus 2022

Een springkussen huren is een fantastische aanvulling voor een evenement. Kinderen, maar ook volwassenen kunnen zich er uren op vermaken. Springkussens zijn er in verschillende vormen, groottes en thema’s. Staat er binnenkort een evenement op de planning met een bepaald thema of kan het evenement wel een springkussen gebruiken? Dan bent u hier bij het juiste adres! Wij vertellen u graag meer over de leukste springkussens met fantastische thema’s en meer in deze blog.

Verschillende Thema Springkussens

Binnenkort een evenement of feestje met een tof thema? Ook het springkussen kan hierbij niet ontbreken. Bij Attractieverhuur TimTom worden er diverse springkussens aangeboden met toffe thema’s. Staat uw feestje in het thema van dieren of jungle? Ga dan bijvoorbeeld voor een ‘Multiplay Jungle springkussen’ of een ‘Klimklauter Aap’. Ook voor de Disney fans onder ons zijn er verschillende springkussens beschikbaar. Zo kan er gesprongen worden in een Frozen springkussen paleis of een Cars springkussen. Staat het feest in het teken van waterpret? Bekijk dan eens de ‘Seaworld springkussen’ of de ‘Octopus glijbaan’. Daarnaast zijn er thema’s als dino’s, piraten, circus en nog véél meer. Genoeg keuze en thema springkussens om uit te kiezen bij TimTom attractieverhuur!

Springkussen huren?

Springkussens huren voor een evenement is gemakkelijk bij TimTom attractieverhuur. Bij TimTom huurt u al een springkussen vanaf € 50 euro per dag excl. btw. U kunt hier een springkussen huren voor bijvoorbeeld een verjaardag, sportdag of buurtfeest. Door TimTom zelf geleverd en op aanvraag ook nog op- en afgebouwd. Voor de volledige kosten wordt er dan een offerte op maat gemaakt. Zo hoeft u zich dus nergens zorgen om te maken.

Bij welk evenement past een springkussen?

Springkussens zijn toepasselijk voor diverse evenementen. Springkussens zijn ideaal om kinderen mee te vermaken, maar kunnen ook leuk zijn voor volwassenen. Benieuwd waar u een springkussen voor kunt huren? Dit zijn een aantal voorbeelden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Teambuildings
  • Zeskamp
  • Beurzen
  • Jaarmarkten
  • Sportevenementen

Thema Onderwaterwereld Springkussen - Octopus springkussen huren TimTomDisco themafeest - springkussen huren attractieverhuur timtomjungle themafeest - springkussen huren - springkussen jungle - attractieverhuur timtom

Meer blogs

Een reactie toevoegen