HELP - Welke maat springkussen huren?!

dinsdag 15 november 2022

Attractieverhuur TimTom staat bekend om het grote online aanbod springkussen, stormbaan en zeskamp verhuur. Sta je op het punt om een feestje te organiseren en ben je nog op zoek naar een leuke bezigheid voor de kleintjes, net even wat anders dan een zwembad of een trampoline in de tuin? Of zit je in een feestcommissie en heb jij de taak gekregen om voor het geplande evenement uit te pakken met een echte eyecatcher? Dan is een springkussen huren een origineel en leuk idee!

Kleine springkussen huren

Wij hebben ons assortiment vol 70+ springkussens onderverdeeld in groepen en gefilterd op 'grootte'. Zo is er onderscheid gemaakt in kleine springkussens, middel springkussens, grote springkussens en speciale springkussen verhuur. Wanneer er een feestje aan huis of in een café met een beperkte ruimte er omheen wordt gevierd, is een klein springkussen huren makkelijk te doen. De kleine springkussens van attractieverhuur TimTom zijn maximaal 4x4m (lxb). Zo heeft zelfs het Unicorn Springkussen een afmeting van 3,1x2,3m en dit lieve mini springkussentje is het meest favoriet bij onze klanten! 

klein springkussen huren - mini unicorn springkussen TimTom

 

 

Middelgrote springkussen huren

Wanneer het feestje wordt georganiseerd met een oppervlakte van max. 6x6m voor een springkussen, dan bevat de categorie middel springkussens de geschikte springkussen voor jouw evenement. Zo kun je denken aan een oppervlakte zoals een oprit, (achter)tuin of wellicht op straat. Houdt er wel rekening mee dat wanneer je een middelgroot springkussen bij ons attractieverhuur komt ophalen, dat dit niet in een normale personenauto past. Hiervoor zou je een kleine aanhangwagen of busje moeten hebben, er is ook een mogelijkheid om een kleine aanhangwagen te huren bij TimTom. Wanneer er een themafeestje wordt georganiseerd kun je uit een divers assortiment middel grote springkussens kiezen, zo hebben we de volgende thema's middel springkussens te huur:

middel springkussen huren - krokodil multiplay - springkussen timtom

 1. Multiplay Superblocks Springkussen
 2. Mulitplay Frozen Springkussen
 3. Multiplay Krokodil Springkussen
 4. Skihut Springkussen
 5. Middel TimTom Bouncer
 6. Clown Springkussen
 7. Dino Springkussen
 8. Piraten Springkussen
 9. Seaworld Springkussen
 10. Circus Springkussen
 11. Disco Springkussen
 12. Oceaan Springkussen
 13. Party Springkussen
 14. Sprookjes Springkussen
 15. Cars Springkussen

 

 

Grote springkussen huren

Mag het springkussen dé attractie zijn tijdens jouw event? Het assortiment grote springkussens van Attractieverhuur TimTom bevatten de grootste springkussens met wel een grootte vanaf 6.1m. Het aller grootste springkussen in ons attractieverhuur is de Multiplay Octopus met een lengte van 13m - daaropvolgend is het Brandweer springkussen met een lengte van 12m! Met een grote springkussen huren kunnen vele kinderen tegelijk plezier beleven tijdens het event, zoals een buurtfeest, bedrijfsfeest en andere (grootschalige) evenementen. Ook bij de grote springkussens huren geldt dat dit niet haalbaar is in een normale personenauto.

Krijg jij zal in een feestje met een springkussen?

 brandweer glijbaan - groot springkussen attractieverhuur timtom

 

Meer blogs

Een reactie toevoegen