Specialisatie in stormbaan verhuur • Attractieverhuur TimTom

donderdag 6 januari 2022 door Martijn Meijer

De Dubbele Basejump, de Ultimate stormbaan (90 m) of de dizzy spin, dit is nog maar een kleine greep uit het grote assortiment stormbanen die wij bij attractieverhuur TimTom verhuren. Wij verhuren meer dan 30 verschillende soorten stormbanen. Een stormbaan is een meterslange opblaasbare attractie waar je overheen kunt rennen/ lopen/ springen. Bij attractieverhuur TimTom hebben wij deze van 11 meter tot wel 410 meter lang. Het grootste verschil met een springkussen is dat dit vaak een kleiner oppervlak heeft waar minder mensen op kunnen en de naam zegt het al, je kunt erop springen. Vaak zitten hier geen obstakels in die je moet overwinnen, wat vaak op onze stormbanen wel aanwezig zijn.

Waarom een stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom?

Het voordeel van stormbanen huren bij ons is dat wij veel stormbanen aan elkaar kunnen koppelen, zodat het totale aantal meters stormbaan op kan lopen tot 410 meter. Het huren van een stormbaan bij ons is een garantie op succes voor ieder evenement. De meterslange stormbanen zijn voor jong en oud aantrekkelijk en bieden urenlang speelplezier. Attractieverhuur TimTom heeft zelf ook een aantal voorbeeld stormbanen ontwikkeld, namelijk de 90 meter Ultimate Stormbaan of The Giant Extreme Stormbaan . Dit zijn ware eyecatcher op elk evenement.

Maak je eigen unieke stormbaan

Vind je het reguliere aanbod niet genoeg? Dan kun je bij ons, als enige in Nederland, zelf je eigen stormbaan samenstellen en direct huren. Ideaal voor jouw unieke zeskamp evenement. Je kunt je fantasie de vrije loop laten en koppel naar hartenlust de verschillende stormbaan attracties aan elkaar. Zelf niet zo veel fantasie? Wij van attractieverhuur TimTom denken graag met je mee op het gebied van de mogelijkheden, de beschikbare ruimte voor de stormbaan, de stroomvoorzieningen voor jouw evenement en alle andere zaken.

De blauwe stormbanen

Uniek zijn de stormbanen van attractieverhuur TimTom en allemaal te onderscheiden van andere stormbanen, zij hebben allemaal dezelfde looks, blauw met rood. Attractieverhuur TimTom werkt met de juiste leveranciers voor het maken van de stormbanen. Wij geven aan waar wij behoefte aan hebben in ons assortiment en zij maken een eerste opzet. Hierin kunnen wij zelf aangeven welke spectaculaire obstakel wij nog in een stormbaan willen hebben.

Veiligheid

Veiligheid staat op altijd op nummer één, daarom werken bij uitsluitend met gekeurde attracties en stormbanen. Onze stormbanen voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zijn voorzien van een typegoedkeuring afgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie. Op deze manier zal de veiligheid van de deelnemers voorop staan. Elke stormbaan heeft zijn eigen handleiding, waarin de op- en afbouw staat, de afmetingen van de stormbaan en de stroombehoefte. In overleg met de huurder wordt er gekeken of zij zelf voor de stroombehoefte kunnen zorgen of dat zij een aggregaat inhuren bij attractieverhuur TimTom waardoor je zeker weet dat je de juiste hoeveelheid stroom hebt.

De stormbaan dienst ongeacht de weersomstandigheden of locatie goed verankerd te worden aan de ondergrond, dit kan door middel van haringen of betonblokken. Op een binnen locatie moet een stormbaan verankerd worden als er gedacht wordt dat de stormbaan zal gaan schuiven, hier is het niet verplicht. Het gebruik van valmatten is verplicht op harde ondergronden, deze zullen wij ook altijd mee nemen of mee geven.

Hoe kun je een stormbaan huren?

Het huren van een stormbaan bij attractieverhuur TimTom is vrij eenvoudig, doordat wij vrijblijvend een offerte voor jullie maken. Dit kun je doen via de website of door een mail te sturen naar info@attractieverhuurtimtom.nl.

Je kunt bij attractieverhuur TimTom kiezen uit 4 verschillende opties: Afhalen, laten bezorgen, laten bezorgen inclusief op en afbouw of compleet bezorgd (laten bezorgen inclusief op en afbouw en de gehele begeleiding erbij). In overleg met ons zullen wij hier ook advies in geven, vaak wordt er gekozen voor laten bezorgen inclusief op en afbouw, aangezien het grote zware pakketten zijn wat niet in elke auto mee gaat. Onze instructeurs zijn goed opgeleid dat zij op juiste wijze de attractie kunnen begeleiden voor optimaal speelplezier.

Wil jij meer informatie over het huren van stormbanen, wat de mogelijkheden zijn op jouw evenement of wat de kosten worden?
Neem dan contact met ons op via info@attractieverhuurtimtom.nl of 06 24 65 65 94


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen