• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 650 € 0 t/m € 650

Waterattractie huren voor zeskamp

Als een vis in het water met onze waterattracties! De waterattracties die je kunt huren staan voor jong en oud garant voor een leuke dag. Of het nu het nu voor een zomerse sportdag is, zeskamp of een speciaal (zwembad)feest… Met de waterspelen van Attractieverhuur TimTom scoor je altijd een pluim en een plons. Alle groepen en evenementen kunnen bij ons terecht voor de waterattracties! Ren en kruip over de Water Slide Stormbaan om aan het einde de wand op te klimmen en een tobbe aan te pakken vervolgens de helling af te glijden recht het water in! Dit is slechts een voorbeeld van een leuke waterattractie, we hebben ook nog de vlugge Buikschuifbaan en de Tobbedansbaan.

Waterattracties voor evenement

Een leuk en sportief evenement kunt u alleen organiseren met de waterattracties van TimTom attractieverhuur. Wij hebben jarenlang ervaring in het organiseren van sportdagen en evenementen. Denk hierbij aan:

 • Bedrijfsevenementen
 • Teambuildings evenementen
 • Zeskampen
 • Familiedagen
 • Sportstimuleringsevenementen
 • Kinderfeestjes

Opzoek naar invulling voor een sportdag of een zeskamp, maar nog zoekende naar de invulling? Wij helpen u graag. Wij geven tips en adviezen over onze attracties en de activiteiten die u daarbij wilt houden.

Welke waterattracties passen bij jou evenement?

De meeste zeskamp spellen en evenementen spelen zich af op de warmere dagen van het jaar. Wat is er nou lekkerder dan die verkoeling op jouw sportieve evenement aanwezig te hebben?! Wanneer je volledig uitgeput bent en even een lekkere duik in het zwembad kan nemen of je een echte piraat voelen en het plunderen springkussen binnenstormen. Na het klimmen van de muur van de Water Slide Stormbaan of de Tobbedansbaan met de tobbe lekker het water inglijden. Vergeet dan niet misschien wel de spectaculairste attractie, neem een aanloop en vlieg over de Buikschuifbaan recht het water in!

Waterattracties Huren bij Attractieverhuur Timtom

Bij Attractieverhuur TimTom willen we met ons unieke aanbod de klant voorzien van top kwaliteit met de beste service. Om die top kwaliteit te kunnen garanderen ontwikkelen we al onze attracties samen met onze Nederlandse leverancier! Of het nou gaat om onze stormbanen, springkussens of waterattracties: wij garanderen jou kwaliteit! Met onze service zullen onze jongens altijd alles geven om uw evenement of 6-kamp zo goed mogelijk te laten verlopen.

You can select 5 products only