• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 345 € 0 t/m € 345

ZOEK DE VERKOELING

Als een vis in het water met onze waterattracties! De waterattracties staan voor jong en oud garant voor een leuke dag. Of het nu het nu voor een zomerse sportdag is of een speciaal (zwembad)feest… Met de waterspelen van Attractieverhuur TimTom scoor je altijd een pluim en een plons. Alle doelgroepen kunnen bij ons terecht voor de waterattracties! Ren en kruip over de Water Slide Stormbaan om aan het einde de wand op te klimmen een tobbe aan te pakken en de helling af te vliegen recht het water in! Dit is maar een voorbeeld, we hebben ook nog de vlugge Buikschuifbaan en de Tobbedansbaan.

WELKE WATERATTRACTIES PASSEN BIJ JOU EVENEMENT?

De meeste zeskamp spellen en evenementen spelen zich af op de warmere dagen van het jaar. Wat is er nou lekkerder dan die verkoeling op jouw evenement aanwezig te hebben?! Wanneer je volledig uitgeput bent en even een lekkere duik in het Zwembad 5m kan nemen of je een echte piraat voelen en het Plunderen binnenstormen. Na het klimmen van de muur van de Water Slide Stormbaan of de Tobbedansbaan met de tobbe lekker het water inglijden. Vergeet dan niet misschien wel de spectaculairste attractie, neem een aanloop en vlieg over de Buikschuifbaan recht het water in!

WATERATTRACTIES HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bij Attractieverhuur TimTom willen we met ons unieke aanbod de klant voorzien van top kwaliteit met de beste service. Om die top kwaliteit te kunnen garanderen ontwikkelen we al onze attracties samen met onze Nederlandse leverancier! In onze service zullen onze jongens altijd alles geven om uw evenement zo goed mogelijk te laten verlopen, wel dient u zelf zorg te dragen voor het vullen van de zwembaden. Daarnaast dient er een normale wateraansluiting binnen 35 meter aanwezig te zijn.

You can select 5 products only