• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 350 € 0 t/m € 350

Sport & Spel spellen huren

Op zoek naar leuke ideeën voor het huren van attracties op het gebied van sport en spel? Dan ben je bij Attractieverhuur TimTom aan het juiste adres! Naast onze stormbanen en springkussens hebben we namelijk ook een heel aantrekkelijk en betaalbaar sport en spel assortiment spellen. Een leuk aanbod aan attracties, waarbij plezier gegarandeerd is. Deze sport en spel attracties zijn er voor jong en oud en voor elk budget hebben wij een mooi speelpakket. We kunnen zelfs een complete sportdag organiseren! Attractieverhuur TimTom is niet voor niks de Sport en Spel expert van Nederland.

Sport en Spel activiteiten voor evenement

Sport en Spel activiteiten zijn leuk voor kinderen op een basisschool, maar ook zeker voor volwassenen (denk bijvoorbeeld aan een zeskamp). Het maakt dan ook niet uit of je op zoek bent naar sport en spel attracties voor een school- of vrijgezellenfeest. Voor de kleinste spelliefhebbers hebben we onder andere de Kamelenrace , Kruiptunnels en het Zaklopen. Voor volwassen zijn de Reuze ballen en het Broekdelen altijd een geslaagd idee. Veel spellen kunnen ook in een kinder- en volwassenformaat worden gehuurd zoals de Funslang ( kind / volwassen) Sponsbroek ( kind / volwassen ) en Skippyslang ( kind / volwassen ).

Sport en Spel attracties huren bij Attractieverhuur TimTom

Bij Attractieverhuur TimTom willen we iedereen een leuke dag kunnen bieden! Onze Sport en Spel attracties zijn van de hoogste kwaliteit en betaalbaar geprijst. De spellen stimuleren lichamelijke beweging zoals bijvoorbeeld het Zaklopen , de Kruiptunnels en de Sponsbroek . De Sport en Spel activiteiten kunnen ook zeker bevorderlijk zijn voor de teamspirit, zo moet er goed samengewerkt worden bij het Broekdelen , de Reuze Ballen en de Skippyslang. Mocht je er niet uit komen, dan denken we graag met je mee!

You can select 5 products only