Attractieverhuur TimTom blog

pagina 5 van 8
Categorie:

Bumper ballen huren?

Bubble voetbal huren kan uitstekend bij Attractieverhuur TimTom. Bubble voetbal is een unieke, sportieve en leuke manier om een actieve dag te krijgen. Dit kan voor zowel volwassenen als kinderen worden gehuurd.

Bungee Trampoline te huur bij TimTom

Snel en gemakkelijk een bungee trampoline huren kan bij Attractieverhuur TimTom. Attractieverhuur TimTom zorgt voor de op en afbouw en het is inclusief begeleiding. Huur de bungee trampoline bij Attractieverhuur TimTom.

Mobiele Klimwand van 9 meter hoog

De mobiele klimwand van 9 meter hoog is niet alleen een leuke attractie voor jong én oud, maar het is ook compleet veilig. De mobiele muur van Attractieverhuur TimTom is 9 meter hoog en perfect geschikt voor klimmen en abseilen. Wij verzorgen niet alleen het opzetten en afbreken, maar onze twee professionele instructeurs zorgen dat alles goed verloopt.

Indoor en outdoor Lasergamen

Bij Attractieverhuur TimTom kun je op verschillende manieren lasergamen, zowel binnen als de outdoor variant. Binnen kan op elke zelf ingerichte locatie die je maar wilt, bijv. op een kantoor, in de supermarkt of in een grote sporthal. Onwijs competitief bezig zijn gecombineerd met veel lol en sensatie zorgt voor een onvergetelijke dag samen.

pagina 5 van 8