Top 5 grootste attracties - Attractieverhuur TimTom

dinsdag 8 februari 2022

Attractieverhuur TimTom heeft een groot assortiment aan springkussens en stormbanen. In dit artikel worden de 5 grootste attracties besproken.

 

1. Het Grootste Springkussen ter Wereld

Het grootste springkussen ter wereld” is de grootste attractie in onze collectie. Dit XXL springkussen heeft een oppervlake van meer dan 1000 vierkante meter en biedt ruimte voor 350 kinderen en/of volwassenen om tegelijkertijd te springen.

In dit springkussen is er voor ieder wat wils. Zo zijn er tunnels om doorheen te kruipen en glijbanen om vanaf te glijden. Ook heeft dit springkussens 2 plekken waarvan af kan worden gesprongen en je in een zacht valkussen landt.

 

 2. Ultimate Stormbaan

De Ultimate stormbaan is maar liefst 90 meter breed en bestaat uit 5 verschillende stormbanen. Dit zijn de TimTom stormbaan, Klimwand The Wall, Dubbele Mega Balls, Multi Sky Swing en de Tobbedansbaan.

Je begint de Ultimate stormbaan met de TimTom stormbaan. Deze stormbaan heeft van alles wat. Zo begin je met het beklimmen van heuvels, waarna je door tunnels kruipt. Vervolgens spring je op en over obstakels om via een touw door het laatste obstakel te gaan.

Na de TimTom stormbaan kom je Klimwand The Wall tegen. Bij deze stormbaan moet je de overkant proberen te halen, terwijl er uitschuivende obstakels dit proberen te voorkomen.

De derde stormbaan die je tegenkomt, is stormbaan Dubbele Mega Balls. Spring van bal naar bal om deze stormbaan te overwinnen.

Het grootste onderdeel van de Ultimate stormbaan is deel 4, de stormbaan Multi Sky Swing. Bij deze stormbaan moet je eerst een stuk omhoogklimmen waarna je de uitdaging krijgt om door middel van een ladder de overkant te bereiken. Als dit niet lukt, is dit ook geen ramp, want dan val je op een groot valkussen. Het tweede deel van de Multi Sky Swing bestaat uit een vrije val van 6 meter. 

Het laatste onderdeel is de Tobbedansbaan stormbaan. Dit is een hele grote glijbaan waar je eerst een helling omhoog moet klimmen om vervolgens in een tobbe naar beneden te glijden en zo het einde van de Ultimate stormbaan bereikt.

 

3. The Giant Extreme Stormbaan

The Giant Extreme stormbaan is 66 meter lang en heeft vele meters klimmen, klauteren, springen en vallen. De totale lengte is veel compacter door de bochten die deze stormbaan heeft. The Giant Extreme bestaat uit de Take Out, Battle stormbaan deel 1, bochten, Battle stormbaan deel 2 en tot slot de Tunnelslide stormbaan.

De Take Out stormbaan heeft alles wat je in een stormbaan zoekt. Kruipen, klimmen, glijden en springen is allemaal nodig om het einde van de stormbaan te halen. Zo zijn er kruiptunnels, diverse obstakels en een glijbaan waar je over en doorheen moet.

Bij de Battle stormbaan begin je met het beklimmen van een ladder waarna je een glijgedeelte hebt. Hierna moet je pilaren, x-bogen, horizontale pilaren en tunnels overwinnen om zo het einde van de stormbaan te halen.

Het laatste onderdeel van The Giant Extreme stormbaan bestaat uit de Tunnelslide stormbaan. Bij deze stormbaan begin je met een beklimming waarna je vervolgens naar beneden glijdt door de tunnels. Hierna volgt een “megarol” waar je overheen moet. De stormbaan eindigt met blokken waar je doorheen moet rennen.

 

4. Obstacle Stormbaan

De Obstacle stormbaan is een stormbaan van 50 meter lang en bestaat uit 5 delen. De stormbaan bestaat uit de Basejump 6 meter, Take Out en de Adventure Stormbaan.

De Basejump is zoals de naam al zegt een stormbaan waar je naar beneden springt. Klim eerst met de trappetjes omhoog. Hierna mag je je klaar gaan maken voor een sprong van maar liefst 6 meter hoog.

Het tweede onderdeel van de Obstacle stormbaan is de Take Out stormbaan. Bij deze stormbaan kom je kruiptunnels, diverse obstakels en een glijbaan tegen waar je over en doorheen moet.

De afsluiter van de 50 meter lange stormbaan is de Adventure stormbaan. Deze stormbaan is 23 meter lang en bestaat uit 2 delen. De stormbaan begint met het omhoogklauteren om vervolgens naar beneden te glijden. Hierna volgen 6 verschillende obstakels die allemaal overwonnen moeten worden om het einde van de stormbaan te bereiken.

 

5. Bungee Trampoline

De Bungee trampoline is een must have bij een evenement. Bij deze attractie kunnen 4 personen tegelijk springen en kunnen hoogtes van wel 10 meter worden behaald. De personen worden vastgezet in een tuigje, dus je hoeft niet bang te zijn om te vallen. In combinatie met het tuigje, de elastieken en de trampolines kan er erg hoog worden gesprongen.

Bij deze attractie zijn er altijd minimaal 2 instructeurs aanwezig om de veiligheid te waarborgen. De enige eisen aan het gebruik van de Bungee trampoline is dat het gewicht tussen de 12 en 90 kilo is.

Attractieverhuur TimTom heeft een groot assortiment aan springkussens en stormbanen. In dit artikel worden de 5 grootste attracties besproken.

 

Meer blogs

Een reactie toevoegen